Милица Ћорић на тренингу Мреже Савјета ученика

By – On новембар 22, 2019 – In Ваннаставне активности, Вијести, Савјет ученика With Коментари су искључени на Милица Ћорић на тренингу Мреже Савјета ученика
Милица Ћорић на тренингу Мреже Савјета ученика

Од 15. до 17. новембра одржан је тренинг Мреже Савјета ученика добојске регије у хотелу „Интегра“ у Добоју. Присуствовали су сви представници Савјета ученика средњих школа добојске регије, као и предсједница нашег Савјета, Милица Ћорић. Представници су учествовали у разним радионицама, а 17. новембра на улицама Добоја обиљежили су Дан средњошколаца у част прашким студентима који су на тај дан 1939. године погубљени због мирног држања протеста против нацистичке окупације.
Изабрано је и руководство добојске регије, а наша Милица изабрана је за потпредсједника Мреже добојске регије. Такође, наш Савјет ученика је похваљен као најбољи на нивоу добојске регије. Милица нам у разговору рекла да је њихова, сад већ традиционална, акција „Један слаткиш – једно дијете“, једна је од најуспјешнијих на нашој регији, а наш Савјет је једини у регији који има своју касу. Новац зарађују од пуштања филмова у школском амфитетару сваког четвртка, а касније га користе за разне акције у којима учествују.

(Текст писала Горана Стевић IV2 – Новинарска секција)

Comments are closed.