Ваннаставне активностиВијестиУченици

Дан отворених врата у нашој школи

Данас, 21. априла 2023. године, у нашој школи је организован Дан отворених врата за наше матуранте. Ово је дан када представници факултета, који су се претходно пријавили за учествовање, долазе у нашу школу и представљају своје факултете будућим бруцошима.

Прва презентација је почела у 8, а задња је завршила у 13 часова. На презентацијама су присуствовали сви четврти разреди и трећи разред гимназије и пословно-информатичких техничара. Овом приликом смо угостили сљедеће образовне установе: Висока медицинска школа здравства Добој, ПИМ Универзитет Бања Лука, Бања Лука Колеџ, Технолошки факултет Бања Лука, Пољопривредни факултет Бања Лука,
Природно-математички факултет Бања Лука, Правни факултет Источно Сарајево, Технолошки факултет Звроник и Оружане снаге БиХ Тузла.

Представници ових факултета одржали су презентације у трајању од 25 минута током којих су нашим ученицима говорили о њиховом факултету, студијским програмима, пријемним испитима и осталим темама које су за њих, као будуће студенте, битне.

Желимо да се захвалимо свим факултетима који су нас посјетили данас јер су помогли у информисању и усмјеравању наших ученика при избору факултета.

Текст написала Ана Марковић – Новинарска секција

Comment here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.