Ваннаставне активностиВијестиЕкскурзије и излетиУспјеси ученикаУченици

Наградни излет за најбоље ученике

У нашој школи ове године први пут смо имали избор најбољег одјељења. Након што су се професори и управа школе договорили око критеријума које треба задовољити, услиједило је пријављивање одјељења и њихово бодовање. Одлука о најбољем одјељењу донесена је прије краја другог полугодишта. У конкуренцији занимања четвртог степена побједу је однио I5 (гимназија), а у конкуренцији занимања трећег степена најбољи је био II1 (бравар/заваривач). Као награда обећан им је излет у Бању Луку, који је организован у петак, 9. јуна.

Осим ова два одјељења на излет су ишли и побједници такмичења из демократије (дио одјељења III4) и Милана Рајак (II5), ученица која је, уз Ану Плавшић (I5) , учествовала на скоро свим такмичењима у овој школској години. Нажалост, због ограниченог броја мјеста у аутобусу, на излет је ишло само 30 ученика, иако ми имамо још много ђака који нижу успјехе и којима се школа поноси.

Ученици су у Бањој Луци посјетили Музеј Републике Српске и Музеј савремених умјетности, а затим су добили слободно вријеме које су квалитетно искористили. У музејима су их дочекали кустоси који су им мало детаљније објаснили тренутне поставке.  Ученици су имали прилику да виде нешто што у нашој општини нема.

Овим гестом покушали смо колико – толико да мотивишемо ђаке да постану још бољи и одамо им захвалност што нашу школу представљају у најбољем могућем свјетлу.

Текст написала Ана Плавшић, Новинарска секија

Comment here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.