ВијестиУченици

Додјела диплома матурантима

Свечана додјела диплома нашим матурантима одржана је 20. јуна у амфитеатру школе, гдје су присуствовали сви матуранти, њихови разредници и професори и начелник општине, Зоран Видић Директорица је поздравила све присутне, а посебно се обратила матурантима и пожељела им да спремно закораче у живот који их сада чека.

Програм су водиле Ања Цвијић и Матеа Теофиловић, а за забавни дио програма задужен је био наш провјерени двојац Михајло Плавшић са хармоником и Борис Марковић са гитаром и вокалом.

Ове године своје школовање завршило је 95 ученика: бравари/вариоци, конобари-кувари, хемијски техничари, техничари мехатронике и гимназијалци. Њих 9 није морало полагати матуру јер су у току свог школавања били одлични ученици и имали су примјерно владање. Ти ученици су:

  • из  IV 1 (техничар мехатронике) Немања Боројевић и Дарио Зечевић
  • из  IV 2 (хемијски техничар) Ивана Ивановић
  • из IV 3 (гимназија) Ана Марковић, Анастасија Баћина, Зорана Глигоревић, Тајана Гудаловић и Александар Шкрга

Двије ученице у току комплетног школовања нису направиле ниједан изостанак:

Хелена Патковић (III1 – бравар/варилац) и   Ружица Тодоровић (III2 – конобар-кувар).

Директорица је свима уручила књиге на поклон и похвале.

Ове године титулу ученика генерације однијела је Наталија Ђукић, ученица из IV 3, а важно је нагласити да је Наталија једини вуковац у овој генерацији.

Овај пут нисмо бирали најбољи рад након писменог дијела матурског рада, него смо изабрали рад ученице Ане Марковић, који је она написала у 4. разреда гимназије. Њен рад је имао снажну поруку о овом свијету на којем се она покушава снаћи и сматра да свако заслужује да има свој комадић неба. Ана је прочитала свој рад и тако поруку пренијела свим матурантима.

Свечаност је завршена пјесмом Бранислава Црнчевића, којом смо марурантима пожељели сретан пут у живот.

 

  

 

Comment here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.