Вијести

Обавјештење ПЕДАГОГА

Поштовани професори,

Прије свега молим Вас да пратите сва обавјештења на нашем школском сајту и придржавате се упутстава и налога која изворно објављујемо од стране ресорног министарства.

На својим ‘паметним’ телефонима инсталирајте (ко нема) апликацију WhatsАpp преко које можете бесплатно комуницирати са мном. На тај начин ћете добити одговоре у вези свега што није јасно (извјештавање, нека рјешења у раду са ученицима итд.).

Одмах да поручим свим предметним професорима да своје листе извјештаја пошаљете прво разредницима (наравно само оним у чијим одјељењима предајете), с тим да у ЈЕДНОЈ листи за извјештај ставите све наставне јединице и тако исти извјештај шаљете разредницима који ће разабрати часове за своје одјељење, затим ће разредници направити збирни извјештај (који се разликује од листе, а разредници га могу преузети доле на крају овог текста) и такав послати мени како бих могао направити извјештај на нивоу школе за свако одјељење.

Образац дат у мом обавјештењу од 23. марта не вриједи јер нам нису умрежени рачунари те стога немојте користити тај образац!

Такође, молим све професоре да преко својих налога у коментарима од свих ученика траже да напишу да ли су посјетили страницу, преузели материјал итд. тако што ће сваки ученик написати: присутан и потписати се.. Овако ћете једино имати евиденцију колико ученика ради и о њиховој присутности те у једној реченици и о томе извијестити разредника како би комплетирао седмични извјештај (прописан од стране РПЗ-а).

Разредници треба да збирне извјештаје комплетирају сутра послијеподне и пошаљу их на мој email: vedranpjanic@yahoo.com

На овакав начин ћемо олакшати једни другима овај посао.

Хвала на разумијевању и пуно среће у даљем раду.

Ведран

СЕДМИЧНИ ИЗВЈЕШТАЈ О РЕАЛИЗАЦИЈИ НАСТАВЕ НА ДАЉИНУ СРЕДЊЕ ШКОЛЕ[3865]

Comment here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.