Ваннаставне активностиВијести

Почетак нове школске године

Нова школска година почела је 1. септембра 2020. године под другачијим околностима од свих претходних година. Ове године није било смијеха, нервозе, треме међу ученицима испред школе. Није било ни традиционалног гађања првачића кукурузом, што је досада био обичај старијих разреда да им пожеле добродошлицу у нову средину. Ове године поштујемо нека друга правила и надамо се нећемо морати дуго.

У први разред је уписано пет одјељења, а сва одјељења која имају више од 15 ученика подијељена су у двије групе да би се смањио број ученика у учионицама. Први разреди су дочекани у амфитеатру гдје их је поздравила директорица, пожељела им добродошлицу и успјешно школовање, а онда их је препустила њиховим новим разредницима на упознавање. Првог дана школе сва одјељења су добила распоред часова од својих разредника, сазнали су нова правила и мјере против епидемије, и које учионице ће у овој години бити њихове и за које ће они бити одговорни.

Ученици морају носити маске при уласку и на изласку из школе. Такође, при уласку у школу и у учионице обавезна је дезинфекција руку (средства за дез. постоје у свим учионицама).

Свим ученицима желимо успјешну, ову мало тежу, нову школску годину.

   

 

Comment here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.