Ваннаставне активностиВијести

Аудиција за такмичење „Ритам Европе“

„Ритам Европе“ је популарно музичко такмичење за дјецу и омладину узраста од 14 до 21 године. Од прошле године на овом такмичењу може учествовати и омладина из Српске, тако да су аудиције за овогодишње такмичење почеле. Након што буду изабрани представници  општина и градова, они ће се припремати 7 мјесеци са тренерима гласа и умјетничким директорима сценског извођења, а само финале  биће приказано у директном преносу на РТРС-у.

Аудиција у Броду одржаће се 16. фебруара у 17 часова у амфитетару ЈУ СШЦ „Никола Тесла“ уз поштовање свих епидемиолошких мјера (обавезно је ношење маске и држање одстојање од 2 м.). За такмичење се може пријавити у двије категорије: пјесма и плес. Сви заинтересовани могу се пријавити на аудицију слањем поруке на Инстаграм налог @ritamevrope.
Порука треба да садржи: име и презиме, годину рођења, град из којег долазите и да ли се пријављујете за пјевање или плес. Уколико се пријављује плесна група, онда је довољно да се пријави један члан те пошаље све ове податке за сваког члана групе. Плесачи треба да понесу са собом музику на УСБ-у уз коју ће плесати.

Прошле године на  аудицији у Броду побиједила је наша ученица Александра Марјановић, која је на самом такмичењу представљала своју општину пјевајући пјесму на португалском језику. Иако није побиједила, Александра је стекла велико искуство, нова познанства и имала је само ријечи хвале за комплетно такмичење и организацију.

Више о такмичењу „ Ритам Европе“ можете наћи на њиховој службеној страници http://theeurope.eu/

Comment here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.