Ваннаставне активностиВијестиУспјеси ученикаУченици

Сергеј Бановић – ученик генерације 2018 – 2022.

Ове године имали смо само једног вуковца, гимназијалца Сергеја Бановића, и он је сасвим заслужено понио титулу ученика генерације. Ми о његовим школским успјесима знамо све, његовој мирној нарави, култури, добром одгоју, поштовању које је указивао професорима, добрим односима које је одржавао са својим школским другарима. Сада ћемо га пустити да вам се представи својим ријечима.

„Рођен сам 13. 11. 2003. године у Добоју. Најљепше дане свог дјетињства провео сам у друштву вршњака на игралиштима у бродском насељу Тулек. Основно образовање сам стекао у Основној школи „Свети Сава“ у Броду и носилац сам Вукове дипломе у основној школи. Волим све тимске спортове и члан сам Кошаркашког клуба „КК Брод“ од његовог оснивања. У слободно вријеме, поред кошарке, уживам и у слушању музике, читању и вожњи бициклом. Породични хоби нам је пчеларство тако да дио свог слободног времена проводим у природи, радећи у пчелињаку. Волим умјетност, а нарочито  музику и заједнички хоби мог брата и мене је сакупљање грамофонских плоча. У жељи да стекнем шире опште образовање уписао сам гимназију у СШЦ „Никола Тесла“ у Броду. Волио сам све предмете али више сам наклоњен природним наукама. Моји средњошколски дани су брзо прошли, саткани од много лијепих успомена везаних за учионицу али и ван ње. Планирам да наставим школовање у Новом Саду на Факултету техничких наука.“

Сергеју желимо пуно среће, рада, знања, љубави и пријатељстава у даљем школовању и животу, иако уопште не сумњамо да ће само наставити низати успјехе.

Comment here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.