Ваннаставне активностиВијестиУспјеси ученикаУченици

Свечана додјела диплома матурантима (генерација 2018 – 2022)

Након положених матурских испита дошло је вријеме да подијелимо дипломе нашим матурантима. Ово је још једна прилика у којој можемо да се окупимо и подијелимо им покоје зрно мудрости прије него што крену даље својим путевима. Свечаност је одржана 13. јуна у амфитетару, матуранте су поздравили наши водитељи програма Слађана Шукурма и Живан Лабус, а након тога им се обратила директорица и пожељела срећу у даљем животу. У току ове свечаности слушали смо музику и гледали заједничке фотографије разреда који су завршили своје школовање.

Ове године дошли смо на идеју да позовемо наше, сада већ бивше ученике, успјешне студенте, да  дају коју ријеч подршке и мотивишу матуранте на путу ка остварењу циљева. Имамо много успјешних студената, будућих доктора, инжењера, правника, професора, а позвали смо њих осам да нам се обрате. Са нама су били Сара Шкворц и Сањин Радовановић, а остали, који нису могли доћи због својих радних и факултетских обавеза, обратили су нам се путем видео-поруке: Марко Ћатић, Драгана Сријемац, Романа Балатуновић, Никола Зубић, Зоран Шукурма и Вера Ивановић. Сви су они имали сличне ријечи подршке и послали су сличну поруку, а то је да будуће студенте не смије да обесхрабри то што долазе из мале средине и мале школе, јер искључиво својим радом и трудом, упорношћу и вољом могу постићи што год себи зацртају.

Ове године матурирала су 102 ученика у шест одјељења:

III 1 бравари, III 2 електричари, III 6 фризери, IV 1 техничари информационих технологија, IV 2 банкарски техничари и IV 3 гимназија.

Привилегију да не полажу матуру имају ученици који су све три или четири године имали одличан успјех и примјерно владање. То су заслужили својим трудом и радом у току школовања па за њих одмор почиње нешто раније. Ове године таквих ученика имамо 14, а директорица им је уручила похвале и књиге на покон.

Александра Дујанић IV 3
Адриана Цвјетковић IV 3
Стефан Ђукић IV 3
Александра Ивановић IV 3
Андреа Јаћимовић IV 3
Илија Јовичић IV 3
Зорана Пиваш IV 3
Ариана Ријић IV 3
Јелена Шикман IV 3
Борис Џабић IV 3
Вања Чивчић IV 1
Рената Јосић IV 1
Сузана Бардак IV2

Посебна честитка и посебна похвала иде нашем вуковцу, ученику који је све четири године имао просјек 5.00 и тако постао ђак генерације, нашем гимназијалцу Сергеју Бановићу. 

Надамо се да ће се и ова генерација радо сјећати школских дана, несташлука, професора и другара. Желимо им још таквих студентских дана, положених испита, добрих запослења и колега.

Comment here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.