Ваннаставне активностиВијестиУспјеси ученикаУченици

Дарио Зечевић – регионални судија у каратеу

Ученик наше школе и члан карате клуба ,,Полет” Дарио Зечевић (IV1) успјешан је каратиста дуги низ година. Он ниже успјех за успјехом, како на спортском тако и на школском плану. Овог викенда Дарио је положио за регионалног судију у каратеу, чиме је својим побједама додао још једно остварење. Ми смо жељели да представимо Дариа јер сматрамо да тако млада и успјешна особа треба да заузима више простора у вијестима.

Члан новинарске секције, Ана Плавшић, урадила је интервју са њим, па прочитајте шта Дарио каже о својим успјесима.

Ана: Колико дуго си члан карате клуба и због чега си почео да тренираш?
Дарио: Члан клуба сам од своје 7. године. Одувијек су ме привлачиле борилачке вјештине па сам изабрао карате.

Ана: Када си почео да се такмичиш и на колико такмичења си био до сада?
Дарио: Годину дана након тренирања почео сам да се такмичим. Имам преко 100 медаља, а најзначајније су ми медаље са првенства РС, гдје сам три пута био првак и једном вицешампион, а поред њих и медаље са међународних такмичења широм Њемачке, Аустрије и Словеније.

Ана: Да ли нам можеш рећи нешто више о полагању за регионалног судију у каратеу?
Дарио: Положио сам за регионалног судију 26. фебруара у Модричи на одржаном лиценцном семинару. Ово признање за мене представља награду за рад и труд који сам уложио свих ових година.

Ана: Какви су твоји планови за будућност?
Дарио: Планирам да се што квалитетније остварим у улози тренера, као и да напредујем у судијској каријери.Такође, искористио бих прилику да се захвалим свом тренеру Бошку Сушићу и, наравно, карате клубу ,,Полет”.

Дарио је 2018. године проглашен најбољим спортистом у Броду, а од тада оправдава ову титулу и стално напредује. Желимо му пуно среће у даљим такмичењима и судијској каријери.

(Слике преузете са странице Карате клуба Полет)

Comment here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.