Ваннаставне активностиВијестиУспјеси ученикаУченици

Наталија Ђукић – ученик генерације 2019-2023

Ове године титулу ученика генерације однијела је Наталија Ђукић, ученица из IV3, и она је уједно била једини вуковац у својој генерацији.

Наталија је рођена 2. марта 2004. године у Добоју. Одрасла је управо овдје, у Броду, уз старијег брата Александра и родитеље Сузану и Сашу. Завршила је основну школу „Свети Сава“, гдје је такође памте као узорног и одличног ученика. Увијек је вољела све спортове, међутим, одбојка носи посебно мјесто у њеном срцу након вишегодишњег тренирања.

Наталија у слободно вријеме воли да чита, а омиљено штиво су јој дјела Фрома и Јунга. Такође, морамо нагласити да је јако креативна особа и да су њене идеје извукле многе заједничке пројекте у којима је учествовао њен разред. Ужива у цртању, сликању и било каквом другом виду активности кроз који може да испољи своју креативност. Током школовања, као што сте вјероватно већ закључили, ниједан јој предмет није представљао проблем, али је увијек више нагињала ка природним наукама. Њен сан је одувијек била медицина, али се врло тешко одлучила између ње и психологије, коју би такође жељела изучавати.

Са сигурношћу можемо рећи да је Наталија понос њене породице, али свакако и њеног разреда. Њени другови ће вам потврдити да не постоји особа попут Наталије, која ће вам, без обзира на све, увијек притећи у помоћ или пружити вам савјет. За Наталију је титула ученика генерације засигурно круна њеног четверогодишњег школовања у нашој школи, а она сада наставља даље на Медицинском факултету у Новом Саду.

Наталији желимо пуно среће и успјеха у даљем школовању али и у животу, мада не сумњамо у њу ни најмање и сигурни смо да ће наставити онако како је и започела.

Comment here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.