Ваннаставне активностиВаннаставне активностиВијестиСавјет ученикаУченициУченичке организације

Прва сједница Савјета ученика

Прва сједница Савјета ученика за ову школску годину одержана је 20. септембра. На њој су присуствовали представници из свих одјељења и упознали су свог новог предсједника – Ану Плавшић, која је ученик другог разреда гимназије.

Ана је преузела дужност од старог предсједника, Живана Лабуса, још у мају, када је Живан матурирао. Сада је Ана и званично нови предсједник Савјета будући да није било других кандидата који су жељели доћи на то мјесто. Ана је изложила свој план активности за текућу школску годину и делегате из првих разреда упознала са начином рада нашег Савјета. Изабрано је и ново руководство Савјета: Ања Цвијић – секретар и замјеник предсједника, Долорес Продановић – благајник, Борис Вукман – техничар и Дуња Игњатић – односи са јавношћу (води и уређује друштвене мреже).

Наш Савјет ученика је организација која иза себе има низ успјешних акција, како хуманитарних тако и многих других. Они организују самосталне акције и прикључују акцијама које организују професори или ученици из појединих одјељења. Ми знамо да ће Ана наставити добар посао Савјета, који је код нас сад већ традиција, и уопште не сумњамо да ће она покренути неке нове ствари које ће тек постати традиција.

Comment here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.