ВијестиУченици

Завршена пројекат седмица

На препоруку Министарства просвјете и културе РС имамо обавезу да једну седмицу у току школске године посветимо другачијем начину извођења наставе. То углавном подразумијева пројекте и посјете одређеним институцијама, а циљ је да се ученици више укључе у начин вођења наставе и да виде оно што у школи не могу да виде. Прошла седмица (13 – 17. 11) протекла је у виду разних активности који се помало одмичу од традиционалне наставе.

Сваки дан је био испуњен другим активностима, а школа се потрудила да ученици подједнако учествују – неки као активни учесници (предавачи и сл.), а неки као пасивни учесници (посматрачи). Сваки актив је имао своје приједлоге који су усвојени па су онда и реализовани. Сваки предмет је био заступљен на различите начине. Много активности смо реализовали у току цијеле седмице, а то се све могло видјети у виду разних изложби, презентација, предавања, израда паноа, кулинарских посластица, спортских игара, шаха, судокуа, књижевне промоције, представе, рецитација… Обавили смо и разне посјете иснтитуцијама (црква и џамија), установама (ЈП Радио Брод, Дом здравља) и предузећима (Крампиц, ДМ монтажа, Електродистрибуција…), а имали смо и ми посјету малишана из вртића Бели анђео. На крају је све зачињено квизом знања, који сваке године за Дан средњошколаца организује Савјет ученика уз помоћ професора.

Сматрамо да је ова седмица била успјешна иако смо свјесни да постоји простора за напредак, као што је у сваком послу случај. Потрудићемо се да све грешке исправимо и побољшамо што се побољшати може.

О свему овом детаљно смо извјештавали на дневној бази на нашој Фејсбук страници, тако да се тамо може добити више информација.

 

 

 

Comment here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.