Ваннаставне активностиВијестиУспјеси ученикаУченици

Дан школе 2024.

У петак, 26. априла, обиљежили смо још један Дан школе. У нашој школи на тај дан буде приређен богат програм и подијељен је на три дијела.

Први дио је Дан отворених врата када нам долазе ученици из двије основне школе, а наши професори и ученици припреме представљање занимања, општеобразовних предмета и секција како би олакшали избор занимања будућим првацима. Ученици и професори су припремили разне паное, презентације, игрице, квизове… а, колико смо могли примјетити, ово није било занимљиво само ученицима из основних школа, него и нашим ђацима и професорима.

Други дио програма одиграва се у амфитеатру гдје нас је прво поздравила директорица, Драгица Ивановић, која је свима пожељела добродошлицу. Након тога је услиједила прослава ученичких и професорских постигнућа. Директорица је подијелила признања и захвалнице ученицима, професорима и секцијама за рад, труд и постигнућа у току ове школске године. Ово је начин да управа школе покаже да препознаје све што ученици и професори заједничким снагама остваре у току школске године.

Трећи дио програма посвећен је Николи Тесли, због кога и обиљежавамо Дан школе баш на овај датум када је патентирао један од својих многобројних изума. Драмска секција је представила Николу Теслу како ствара своје изуме у прошлости, док група ученика у садашњости прави пано о Тесли за потребе школе.

Ниједна наша приредба није прошла без музике па су нас тако и ове године пјесмом забављали наши ученици.

Хвала свима на учешћу и посјети, потрудићемо се да и сљедеће године буде занимљив Дан школе, као и овај што је био.

 

 

 

 

Comment here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.